Hold

Vi holder til :


I gymnastiksalen - Gredstedbro Skole - indkørsel fra Kongeåvej - parkering i skolegården.

NIVEAU 1

BEGYNDER


På begynderholdet starter vi med små lette danse, for derigennem at lære grundtrinene i linedance at kende. Vi vil sætte musik og dans sammen og på den måde udvide vores danse muligheder i forskellige kombinationer og til forskellige musikgenrer.


Så derfor tag din nabo, ven og veninde ved hånden og kom og lær LINEDANCE fra bunden og få nogle hyggelige og sjove timer sammen med os og de andre danseglade dansere. Glæder os til at se dig/jer


Niveau : HELT FRA 0 - bygges stille og rolig op hen gennem sæsonen


Hilsen.

Annette og MarieNiveau 2

Country-pop  holdet


COUNTRY-POP HOLDET

Er du til country musik og let pop, så er dette holdet for dig.Vi vil forsøge at komme rundt om både de hurtige og de lidt mere rolige dansegenrer indenfor Linedance, og det KAN være vi graver et par OLDIES-danse frem.

Her kan alle, der har grundtrinene nogenlunde på plads, være med.

Vi danser for at have det sjovt og fornøjeligt sammen, men også for at blive en lille smule udfrordret og blive lidt dygtigere.

Lyder dette til at være noget for dig, så mød op til en sjov - glad og fornøjelig aften.

Niveau : i starten af sæsonen begynder vi med easy intemediate og bevæger os lidt opad i sværhedsgrad. Vi kigger på holdet, og vælger danse ud fra det.


Vi ses til noget glad dans

Hilsen

Annette og Marie


Niveau 2

Newliner Letøvet:


Her danses til alt slags musik, hovedsaligt pop/rock, men der kan også komme country musik.

Dette hold hendvender sig til dansere der har danset et år eller mere, som har lært basis grundtrinene, men nu ønsker at prøve lidt mere. Du vil lære lidt svære grundtrin, dansene vil have lidt "mere kød" på.

Undervisningstempoet er let til middel, og repition i større omfang.

Vi vil starte stille og roligt i den lette ende af improver dansene og arbejde os opad alt efter hvad holdet kan og ønsker.


Vi vil glæde os til at danse sammen med jer.


Hilsen.

Lissi & Ninna


Niveau 4

ØVET/ADVANCE

New-Line


Holdet danser til moderne musik, samt vi forsøger at undervise de sidste nye danse.


Niveau :

Holdet er for meget øvede dansere, som elsker ekstrem udfordring og som har trinene” på rygraden og kan udføre dem ved ”cueing”, samt ønsker at lære lidt om de mange stilarter. På dette hold er undervisnings-tempoet meget højt, dog ikke højre end vi alle kan nyde det, og der vil være repetition”.


Vi glæder os til, at se dig og give dig lidt udfordring.


hilsen

Lissi og Ninna 

  LazyBoots